Puur en Sûn mei Smaak (serie van 3 workshops)
Reacties uitgeschakeld voor Puur en Sûn mei Smaak (serie van 3 workshops)Puur en bewust koken en eten, minder zout, minder vlees en volop groente. Ervaar in 3 workshops hoe u met verse en pure ingrediënten voedzame gerechten kunt maken die ook nog eens heerlijk smaken.
Er is volop aandacht voor basistechnieken en slimme handigheidjes, zodat u ook op doordeweekse drukke dagen een gezonde verse maaltijd op tafel kunt zetten. De workshops eindigen steevast aan tafel, waar u onder het genot van een drankje de maaltijd nuttigt. Naast het feit dat het leerzaam is, moet het ook vooral een leuke ontspannen avond voor u zijn met lekker eten, drinken en gezelligheid!
Kortom een inspirerende serie van 3 workshops. Zonder ingewikkelde fratsen en uren van voorbereiding, maar wel net even anders en super lekker!
Voor iedereen die gezonder en bewuster wil koken en eten. De eerste workshop maken we een aantal maaltijden voor doordeweeks, de tweede staat in het teken van tussendoortjes, borrelhapjes en (meeneem) lunch. Tijdens laatste workshop koken we een uitgebreid gangendiner.
Data: 13 en 20 en 27 januari 2025